Golfia olen yrittänyt opetella pelaamaan jo neljännesvuosisadan ajan. Opettelu jatkuu edelleen. Ensimmäisen golfkierrokseni pelasin 1980-luvun alussa. Oikeaan golfseuraan liityin 1990-luvun alussa. Vasta vuonna 1999 onnistuin ensi kertaa pudottamaan aloitustasoitustani 45, jolla pelasin siis lähes 10 vuotta. Pelaamista harrastin kuitenkin varsin harvakseen, alle 10 kertaa vuodessa. Nykyisin kierrän kenttää paljon ahkerammin. Tasoitukseni on tällä hetkellä 25.9.

Kotiseurani on Master Golf Club , josta omistan osakkeen. Master on loistava kenttä, joka on aina erinomaisessa kunnossa. Upea Bodomin kartano ympäristöineen muodostaa klubille erinomaiset puitteet.   

Pelaamme vaimoni Pirjon kanssa nykyisin ympäri vuoden. Tämä on mahdollista siksi, että vietämme talvemme Espanjan aurinkorannikolla, jossa meillä on talviasunto. Kotiseuramme Espanjassa on Atalaya Golf and Country Club, joka on monelle suomalaisellekin tuttu.

Silloin tällöin käymme myös Thaimaassa golfaamassa siellä tutuiksi tulleilla kentillä. Kesän sen sijaan pysyn visusti kotimaassa ja pidän golfista pääosin lomaa, pelaan vain muutaman kerran kuukaudessa. Espanjassa pelaamme ahkerammin, useamman kerran viikossa.

Atalayan golfareita
Atalayan golfareita
 

 
Golfkentät ovat kauniita paikkoja hyvinhoidettuine ympäristöineen. Ympärivuotiseen golfinpeluuseen on mahdollisuus, kun viettää talvella aikaansa lämpimissä maissa. Sitä teen nykyisin paljon useammin kuin mihin päivätyössä ollessani oli mahdollisuuksia.


Linkkejä

Internetistä löytyy Golflinkkejä vaikka kuinka paljon. Tässä on muutamia yleisempiä linkkejä ja joitakin erikoisia. Olen pannut mukaan linkkejä kentille, joilla olen joskus palloja etsinyt ja turpeita kuokkinut. Mukana on myös muutama linkkikokoelma, joilta voit halutessasi jatkaa syvemmälle golfin maailmaan.

Päivitetty 23.7.2009