Tietoja Pekka Vennamon perheestä

 
 
Olen naimisissa vaimoni Pirjon kanssa ja meillä on kolme lasta.

Solmimme avioliiton Munkkiniemen kirkossa vuonna 1975 ja vietimme ensimmäiset yhteiset vuotemme Helsingissä. Vuosina 1975 - 1978 asuimme Rakuunantiellä Niemenmäen kupeessa, jonne olin muuttanut jo poikamiehenä tultuani valituksi kansanedustajaksi vuonna 1972. Rakuunantiellä syntyivät kaksi vanhinta tytärtämme Kukka ja Noora .

Kesällä 1978 muutimme Ritokalliontielle lähelle Munkkiniemen uimarantaa. Sieltä muutimme jo vuonna 1979 edelleen kohti länttä eli Turkuun Varissuolle. Muuton aiheutti samana vuonna tapahtunut valintani eduskuntaan Turun eteläisestä vaalipiiristä. Kenelläkään perheestämme ei ollut aikaisempia siteitä Turkuun, mutta sopeuduimme kaupunkiin nopeasti.

Varissuolla asuaessamme syntyi nuorin tyttäremme Minna , joka asuu nykyisin Turussa kuten sisarensa Noorakin.

Varissuolta muutimme edelleen kohti länttä Turun Suikkilaan, jossa asuimme lähes kymmenen vuotta aina loppukevääseen 1999 asti. 

Turusta muutimme Espoon Kaitaalle vuonna 1999. Siellä asuimme viihtyisässä omakotitalossa Kuuvuoren päällä kolmen ja puolen vuoden ajan. Nuorimman tyttäremme Minnan muutettua Turkuun syksyllä 2002 myimme Kaitaan talomme ja muutimme Helsinkiin.

Nykyisin asumme Fredrikinkadulla Helsingin ydinkeskustassa. Tänne eli takaisin kohti synnyinasuntoani Kruunuhaassa muutimme joulukuussa 2002. Asunto ja sen sijainti on paras mahdollinen, kaikki pääkaupungin palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä.

Suuren osan talviajasta vietämme Espanjan aurinkorannikolla Marbellan ja Esteponan rajalla. Päivät kuluvat golfatessa Atalayan kentällä.

Vanhin tyttäremme Kukka asuu pääkaupunkiseudulla. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Tällä hetkellä hän työskentelee Accenture Oy:ssa. Kukalle ja hänen aviomiehelleen Kari Uusi-Äijölle syntyi 26.3.2011 poika Otso. Otso on toinen lapsenlapsemme.

Keskimmäinen tyttäremme Noora asuu Turussa. Hän työskentelee Airiston Matkailukeskuksen kohdepäällikkönä. Nooralla on tammikuussa 2002 syntynyt tytär Daniela. Daniela on  ensimmäinen lapsenlapsemme.


Nuorin tyttäremme Minna asuu myös Turussa.  Hän valmistui juristiksi Turun yliopistosta vuonna 2010. Hän työskentelee Deloitte & Touche Oy:llä kansainvälisen verotuksen asiantuntijana. Minnan aviomies on Juho Vennamo.


 
 
Pirjo Vennamo

 
Pirjon kuva
Henkilötiedot
Nimi: Vennamo, Pirjo Leena (os. Nukarinen)
Ammatti: kuvaamataidonopettaja
Syntymäaika: 17.07.1949
Syntymäpaikka: Vanaja (nyk. Hämeenlinna)
Yhteystiedot
Lähiosoite: Fredrikinkatu 60 A 11
Postitoimipaikka: 00100 Helsinki
Puhelin: 09 - 587 4545
Matkapuhelin: 0400 - 936 900

 
 
Kukka Vennamo

 
Kukan kuva
Henkilötiedot
Nimi: Vennamo, Kukka Sirkka Susanna
Ammatti: DI, johtava konsultti
Syntymäaika: 22.11.1975
Syntymäpaikka: Helsinki

 
 
Noora Vennamo

 
Nooran kuva
Henkilötiedot
Nimi: Vennamo, Noora Säde Sinikka
Ammatti: kohdepäällikkö
Syntymäaika: 13.12.1977
Syntymäpaikka: Helsinki

 
 
Minna Vennamo

 
Minnan kuva
Henkilötiedot
Nimi: Vennamo, Minna Ilona Maria
Ammatti: OTM, veroasiantuntija
Syntymäaika: 08.07.1983
Syntymäpaikka: TurkuDaniela Vennamo

Daniela
Henkilötiedot
Nimi: Vennamo, Daniela Aleksandra
Ammatti: Koululainen
Syntymäaika: 21.01.2002
Syntymäpaikka: Turku


Otso Vennamo
otso

Henkilötiedot
Nimi: Vennamo, Otso Emil Edward
Ammatti: lapsi
Syntymäaika: 26.3.2011
Syntymäpaikka
: Espoo
Takaisin ylös
home
Päivitetty 5.5.2012